𝗬𝗢𝗨𝗡𝗚𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿

𝗬𝗢𝗨𝗡𝗚𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿

𝗬𝗢𝗨𝗡𝗚𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿 revine, cu o nouă ediţie!

Vino alături de Asociaţia „𝗨𝗻 𝗦𝘁𝗿𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗙𝗲𝗿𝗶𝗰𝗶𝗿𝗲” şi 𝗠𝗲𝘁𝗶𝗴𝗹𝗮, în proiectul educaţional 𝗬𝗢𝗨𝗡𝗚𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿, să înveţi alături de antreprenori cu experienţă şi de la afaceri de succes.

Ce înseamnă 𝗬𝗢𝗨𝗡𝗚𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿?

✅ Coaching şi mentorat cu antreprenori şi lideri de companii;

✅ Cunoştinţe şi competenţe antreprenoriale;

✅ Acces la o comunitate cu interese de afaceri;

✅ Suport financiar pentru dezvoltarea propriei afaceri;

✅ PREMIU pentru cel mai bun plan de afaceri.

Ai o idee de afacere, sau o afacere în dezvoltare?

Vrei să înveți să îți conduci afacerea de la oameni care au inițiat și gestionează businessuri importante, locale sau internaționale?

Vrei să afli perspectiva unui expert asupra problemelor cu care te confrunți în dezvoltarea și gestionarea propriei afaceri?

Propunem o soluție, înscrie-te aici https://bit.ly/2PUBYKg la YOUNGpreneur!

Ediția 2 a proiectului YOUNGpreneur începe în luna decembrie. Timp de 3 luni, parcurgând câte 2 workshopuri săptămanale pe Zoom, dar și sesiuni individuale de mentorat, vei avea ocazia sa îți perfecționezi viziunea, planul de afacere, să te îmbogațești cu informații sau conexiuni noi și care cu siguranță vor ajuta afacerea sau ideea ta de afacere să progreseze.

Iar dacă ideeile tale sunt superinovative, poți convinge mentorii să devină parteneri alături de tine în afacerea ta, să investească în creșterea ei.

Înscrie-te gratuit pe https://bit.ly/2PUBYKg

Mentorii proiectului

Ediția aceasta, îl avem alături de noi pe Adrian Dragomir, antreprenor, consultant inovare business și fondator Termene.ro.

Adrian Dragomir ajută companiile, avocații, analizatorii de risc de credit, directorii generali și managerii să aibă acces la cele mai bune informații financiare și juridice, să-și crească credibilitatea, să dezvolte sustenabilitatea și să aibă toate datele necesare despre partenerii lor de afaceri.

Ne va împărtăși din cunoștințele sale și noua, în cadrul accestei ediții de YOUNGpreneur.

Lucian Gheorghe va fi alături de noi, în calitate de mentor, și la această ediție; expert în telecomunicații si telematică, cu experiență de 15 ani în dezvoltarea telecomunicațiilor în Europa, implicat în afaceri de IT și în dezvoltarea mai multor start-up-uri de înaltă tehnologie.

Îți facem cunoștință aici cu echipa mentorilor pregătiți să împărtășească din experiența lor, să te ghideze și consilieze la această nouă ediție.

 

Despre YOUNGpreneur ediția mai- iulie 2021

https://www.youtube.com/watch?v=NkYmbKzVax8&t=3s

 

Cui se adresează

YOUNGpreneur se adresează tinerilor care au început o afacere sau au idei concrete şi determinare de a le pune în practică, fiind interesați să îşi dezvolte atât afacerea cât şi abilități şi cunoştințe care să îi ducă spre succes.

Ce oferă YoungPreneur                      

Prin proiectul YoungPreneur, am construit pentru tineri un cadru de învățare practică, bazat pe expertiza unor persoane conectate la problemele şi abordările actuale cu care se confruntă mediul de afaceri.

De asemenea, programul este inspirat de modele europene de învățare practică, aprofundate de AUSF prin parteneriatele cu organizații de tineret şi instituții de învățământ din țările nordice, ca cel al academiei de antrepernoriat din Finlanda, TimiAcatemia.

Astfel, YoungPreneur aduce 2 elemente care fac diferența în beneficiul tinerilor antreprenori. Unul ar fi mentorii pe care i-am adus alături de noi, antreprenori cu experiență, care au crescut afaceri de la zero şi le-au adus în frunte în segmentele lor de business, precum şi lideri de companii cu competențe dovedite în management, strategie, finanțele afacerii, vânzări, marketing şi alte domenii cheie pentru o afacere de succes.

Al doilea element îl reprezintă abordarea lucrului cu tinerii, bazată pe interactivitate, analiza unor cazuri şi situații practice, suport continuu în construirea de către fiecare participant a unui plan de afaceri concret şi realist.

Nu în ultimul rând, în cadrul acestui program tinerii vor avea contact cu potențiali investitori interesați să finanțeze, business angels, iar cel mai bun plan de afaceri va fi premiat şi susținut financiar pentru implementare( regulament aici https://bit.ly/3w2qSpF). 

 

Cum se desfăşoară

Programul se va desfăşura în sistem hibrid, prin întâlniri fizice dar şi online, atâta timp cât condițiile sanitare vor impune aceast lucru. Se vor alterna activitățile interactive susținute de mentori şi experți de business, cu orele de mentorat în care tinerii vor avea ocazia să beneficieze de îndrumarea acestora, pentru dezvoltarea propriului plan de afaceri. Săptămânal, programul va include ore de lucru în echipă şi cu comunitatea YoungPreneur a AUSF.

Programul durează 3 luni, transferul de cunoştințe prin activitățile susţinute de mentori se va desfăşura de 2 ori pe săptămână, restul timpului fiind dedicat lucrului în echipă sau sedințelor de îndrumare pentru dezvoltarea planului de afaceri.

La finalul programului, tinerii vor susține propriul plan de afaceri în fața unui juriu cu expertiză în afaceri, urmând a se premia cel mai bun plan de afaceri. 

Înscrierile se vor face completând formularul de înscriere disponibil aici.

Criteriile principale de selecţie în program sunt inovația şi fezabiliatea ideii, precum şi determinarea pentru dezvoltare personală şi construirea propriei afaceri.

Ce ne diferențiază de alte programe similare?

  • Experiența de aproape 10 ani în lucrul cu tinerii şi conectarea la nevoile lor;
  • Conexiunea cu spațiul multicultural European, bazată pe cunoaşterea în profunzime a unor modele similare de educație pentru tineri;
  • Cei 7 ani în care am organizat Săptămâna Antreprenoriatului, un context practic de învățare a abilităților antreprenoriale pentru liceeni, prin care am cunoscut îndeaproape nevoile de educație antreprenorială şi preocupările tinerilor;
  • Conexiunea strânsă cu mediul de afaceri, bazată pe un parteneriat de tradiție. 

Programul YoungPreneur este susţinut de compania METIGLA. Compania activează pe piața din România încă din anul 2000, având o unitate de producție în localitatea Ceptura, județul Prahova. Metigla produce sisteme complete pentru acoperiş şi hale metalice: țiglă metalică, tablă prefălțuită, sistem pluvial, tablă cutată, panouri termoizolante şi profile zincate, la cele mai înalte standarde europene de calitate. Produsele METIGLA sunt comercializate atât în țară, cât şi spre export, prin distribuitori şi constructori. Parteneriatul dintre Asociația Un Strop de Fericire şi Metigla este unul cu tradiție, compania fiind un exemplu de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, încredere şi parteneriat. Pentru mai multe informații despre Metigla, accesați www.metigla.ro.

Asociația Un Strop de Fericire se află în anul 10 de activitate în slujba dezvoltării tinerilor, fie că vorbim de cei care trăiesc în zone defavorizate, cărora viața nu le-a oferit până acum prea multe şanse, sau de tinerii excepționali, plini de calități şi de dorința de a realiza cât mai mult, pentru ei şi comunitatea în care trăiesc.