“Ne vedem de Iepuraș”

iepuras3

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Asociatia “Un strop de fericire” a organizat o actiune caritabila, intitulata “Ne vedem de Iepuraș”, prin care si-a propus sa stranga donatii in beneficiul copiilor defavorizati.

In 27  aprilie, 40 de copii internati in sectia de boli respiratorii a Sanatoriului de Copii Busteni au primit cadouri cu dulciuri, jucarii, hainute, rechizite.

Toate aceste daruri au fost inmanate copiilor de catre voluntarii asociatiei, care au fost alaturi de acestia pe parcursul ultimelor saptamani, contribuind la actiunile organizate de asociatie cu copiii.

Evenimentul a debutat cu un concurs de incondeiat oua, la care copiii au participat, incurajati de persoanele prezente.

In cursul saptamanii urmatoare, Asociatia isi propune sa fie alaturi si de alti copii din centrele de servicii comunitare din judetul Prahova.

Cu aceasta ocazie Asociatia “Un strop de fericire” multumește sponsorilor, persoanelor particulare implicate, fara de care acesti copii nu ar fi avut stropul lor de fericire
Asociatia “Un strop de fericire”, este o organizatie nonprofit din Prahova , care de mai bine de un an desfasoara activitati de caritate si educatie in beneficiul copiilor defavorizati din judetul Prahova.

 

http://ziardebusteni.wordpress.com/2013/04/29/un-strop-de-fericire/