Saptamana Antreprenoriatului pentru liceenii din Ploiesti, 12-16 noiembrie

Saptamana Antreprenoriatului pentru liceenii din Ploiesti, 12-16 noiembrie

 

Asociația Un Strop de Fericire și Centrul de tineret și voluntariat Youth Hub AUSF, pentru al cincilea an consecutiv marcheaza Saptamana Globala a Antreprenoriatului, 12-18 noiembrie 2018, prin organizarea mai multor activitati care isi propun sa dezvolte tinerilor de liceu abilitatile antreprenoriale.
Agenda evenimentului cuprinde intalniri cu profesionisti din diverse domenii, vizite de studiu, workshop-uri si mult asteptatul targ de idei de afaceri dezvoltate de tinerii participanti.
Evenimentul ofera tinerilor informatii practice despre diverse meserii si domenii de activitate, o prima conexiune cu specialisti din domeniu, fiind o buna indrumare pentru viitoarea lor cariera. Acesta stimuleaza creativitatea, spritul de initaitiva, capacitatea de a invata din practica despre angajatori sau investitori, oportunitatile oferite de mediul de afaceri.
Pe langa contactul direct cu mediul de afaceri pe parcursul intregii saptamani, tinerii cu cele mai bune idei de afaceri, interes si motivatie in participare, vor beneficia de stagii de practica in companiile partenere, pe parcursul vacantei de vara.
Evenimentul este inscris si in 2018 in calendarul global la GEW – Global Entrepreneurial Week, alaturi de evenimente similare din 170 de tari . In fiecare an, Asociatia Un Strop de Fericire reuneste prin acest eveniment aprox 500 de elevi cu profesionisti din companiile locale, oferind tinerilor implicati o abordare practica a educatiei antreprenoriale.

20171116_163134

Inscrieri la concursul de idei de afaceri, editia 2018:

goo.gl/BDfKsh

Inscrieri pentru vizitele de studiu:

goo.gl/oHbvsY

 Entrepreneurship Week

Concurs!

Pe 12 noiembrie, dam start evenimentelor care celebreaza intitaitiva antreprenoriala cu un concurs distractiv la care te invitam sa participi.
Daca reusesti sa ai cele mai multe raspunsuri corecte, poti castiga titlul de ANTREPRENORUL SAPTAMANII!
Mult succes!
7
Ice Cream Fundraiser