Conferinta educationala ConecTare parinti – adolescenti

Conferinta educationala ConecTare parinti – adolescenti

Conferinta educationala ConecTare  parinti – adolescenti

12 februarie 2020, orele 18.00, Ploiesti

Prima editie dintr-o  serie de evenimente in cadrul carora ne propunem  sa discutam despre dezvoltarea personalitatii adolescentilor si  comunicarea  parinti – adolescenti.

 My_day

VREI SA STII:

  • Ce e in mintea adolescentului tau?
  • Cum sa comunici mai bine cu el?
  • Cum isi poate dezvolta personalitatea?
  • Ce abilitati isi dezvolta prin activitatile organizate de “Un strop de fericire”?

 

Va invitam  la conferinta organizata miercuri, 12 februarie 2020, orele 18:00.

Intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, dorim sa va impartasim rezultatele pe care adolescentii le-au obtinut in activitatea de voluntariat din cadrul organizatiei “Un strop de fericire”.

Deoarece cu totii dorim o mai buna cunoastere a transformarilor prin care trec adolescentii nostri si, in acelasi timp, care sunt noile metode care pot fi utilizate in imbunatatirea relatiei parinte-adolescent, va propunem  sa urmariti doua invitate a caror tematica o gasiti mai jos

 

Carmen Ionita Carme Ionita

Cu studii universitare in psihologie experimentala, acum doctorand in Neurostiinte cognitive la Universitatea Manchester din Marea Britanie, Carmen studiaza creierul oamenilor in timp ce acestia isi folosesc memoria. Desi experimental studiile ei nu se concentreaza pe adolescenti, munca in afara doctoratului si pasiunea pentru educatie au dus-o aproape de tineri. De asemenea, Carmen se implica activ in comunicarea rezultatelor din domeniul sau stiintific catre public, in moduri cat mai accesibile. De aceea astazi, ne va vorbi pe intelesul nostru despre creierul adolescentilor si cum descoperirile din domeniul neurostiintelor cognitive ne pot ajuta sa deslusim, macar partial, comportamentul din timpul acestei etape cruciale din dezvoltarea umana.

 

Antonia Noel

Antonia Noel

 
Expert în domeniul Comunicării și al Relațiilor Interpersonale,
Antonia Noël este consultant în comunicare, formator specializat în educarea adulților și a copiilor prin Comunicarea Relațională®, doctorand în Științele Comunicării.
De peste cinsprezece ani susține cursuri, conferințe, seminarii deschise publicului larg pe tema comunicării și a relațiilor interumane, prin care îi ajută pe oameni să comunice mai bine.
O parte din activitatea sa este concentrată într-o serie de emisiuni televizate, în care oferă o abordare practică a psihologiei relațiilor interumane (relațiile de cuplu, relația părinte-copil, relațiile profesionale). Antonia este autoarea cărților din colecția Comunicare psiho-sociala acasă și la scoală prin care abordează universul emoțional cu care ne confruntăm fiecare dintre noi.

all logo1