Campionat interscolar de baschet: Cupa Metigla 2019

Campionat interscolar de baschet: Cupa Metigla 2019

Editia a V-a a campionatului interscolar de baschet Cupa Metigla a luat sfarsit!

Multumim tuturor participantilor, profesorilor si voluntarilor care au ajutat ca aceasta editie sa fie una de succes!

Clasamentul final la categoriile GIMNAZIU si LICEU a fost urmatorul:

GIMNAZIU:

Locul I: Colegiul National „Alexandru Ioan Cuza” Ploiesti

Locul II: Scoala Gimnaziala “Nicolae Iorga” Ploiesti

Locul III: Colegiul National “Ion Luca Caragiale” Ploiesti

Locul IV: Colegiul National “Mihai Viteazul” Ploiesti

LICEU:
Locul I: Colegiul Tehnic “Elie Radu” Ploiesti
Locul II: Colegiul National “Nichita Stanescu” Ploiesti
Locul III: Colegiul National “Ienachita Vacarescu” Targoviste
Locul IV: Colegiul National “Mihai Viteazul” Ploiesti

 

Felicitari tuturor si speram sa ne vedem cu bine la editia urmatoare. Pana atunci nu uitati sa bateti mingea!

 

Campionat interscolar de baschet Cupa MetiglaCampionat interscolar de baschet Cupa Metigla

 

27-28-29 mai  a avut loc faza locala a Cupei Metigla, editia 2019!                                                

169 de echipe inscrise, 35 scoli din Prahova si judetele vecine, aproximativ 1200 de participanti! 

Campionat interscolar Cupa Metigla

 

 

 

Daca esti elev de liceu sau gimnaziu, ai un panou de baschet METIGLA la tine in scoala, faci sau nu baschet, nu conteaza, la noi este locul perfect pentru a te lasa incantat de acest sport.

Fa-ti echipa cu colegii si noi ne pregatim cu premii si o super atmosfera de competitie.

Citeste aici regulamentul valabil in 2019. Daca nu ai participat, te asteptam in 2020!

REGULAMENT CUPA METIGLA 2019

 

 

Numarul scolilor care au intrat in competitie este in 2019 a fost strict limitat la 35: Colegiul Naţional Militar Dimitrie Cantemir BreazaScoala Gimnaziala Nr. 46 BucurestiLiceul Pedagogic Spiru Haret BuzauScoala Gimnaziala Nr.11 BuzauŞcoala Gimnazială Nr. 7 BuzauȘcoala Gimnazială George Emil Palade BuzăuColegiul Național Nicolae Grigorescu CampinaȘcoala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr CampinaŞcoala Gimnazială Nichita Stănescu Comuna Ceptura, Liceul Teoretic Grigore Tocilescu Mizil Școala Gimnazială Nr.1 Orașul MiziScoala Gimanaziala Mihai Voda PleasaColegiul National M. Viteazul PloiestiColegiul National Al.I. Cuza Ploiesti Colegiul National I.L.Caragiale PloiestiColegiul National N. Stanescu PloiestiColegiul National Jean Monnet PloiestiLiceul Tehnologic Administrativ si de Servicii Victor SlavescuColegiul  Tehnnic Elie Radu PloiestiColegiul Național Spiru Haret PloieștiScoala Gimnaziala Nicolae Iorga PloiestiScoala Gimnaziala Grigore Moisil PloiestiScoala Gimnaziala Elena Doamna PloiestiȘcoala Gimnazială Radu Stanian PloieștiŞCOALA GIMNAZIALĂ H.M. BERTHELOT PLOIEŞTI Şcoala Gimnazială Sfânta Vineri Ploieşti Şcoala Gimnazială Profesor Nicolae Simache PloieştiSCOALA GIMNAZIALA COMUNA PLOPULiceul Mihail Saulescu PredealScoala gimnazială Puchenii MariColegiul National M. Cantacuziono Sinaia Colegiul National Ienachita Vacarescu TargovisteScoala Gimnaziala Canuta Ionescu UrlatiScoala Gimnaziala I.H.Radulescu UrziceniScoala Gimnaziala Ion Ionescu Comuna Valea Calugareasca.

 

Ca si pana acum, evenimentul a debutat printr-un mini campionat in fiecare scoala, in zilele de 27-29 mai. Cea mai buna echipa de gimnaziu sau/si liceu a reprezentat scoala in competitia semifinala si finala, in zile 30-31 mai, respective 1 iunie, la Ploiesti

Tot ca in fiecare an, fiecare scoala a beneficiat de un kit de participare constand in veste de departajare si mingi. In finala au fost premiate locurile 1 pana la 4 si MVP-ul pe cele 2 categorii.  Concursurile si o atmosfera super atractiva pentru intreaga familie au facut parte din atractiile evenimentului.

Participarea tuturor a fost gratuita fiind sustinuta de sponsorul competitiei si organizator.

Verifica in filmulet cum au fost editiile trecute si da ma departe celor care inca nu au aflat de Cupa Metigla.

Ajuta-i sa nu rateze cel mai mare eveniment sportiv adresat tututor tinerilor din comunitatea prahoveana dar si judetelor invecinate in primavara fiecarui an.

 

 

 

 

„Cupa Metigla” este o competiție de baschet care se adresează elevilor de gimnaziu și liceu. În 2018 a implicat școlile din Prahova, Buzău, Ialomita, Dâmbovița, Ilfov și Brașov, cu scopul de a încuraja practicarea sportului, susținerea unui stil de viață sănătos, dezvoltarea spiritului de echipă și stimularea implicării tinerilor în folosul comunității. Aceasta este însoțită de o acțiune de dotare a școlilor participante cu panouri de baschet și material sportiv. Până în prezent, peste 100 de panouri de baschet au fost donate școlilor participante, peste 3000 de copii si tineri au jucat baschet in meciurile organizate de noi incepand cu anul 2015.

 

 

 

thumbnail_banner_cupa_metigla_2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizatorul competiției este Asociația „Un Strop de Fericire”, o organizație nonprofit înființată în anul 2012, care promovează voluntariatul ca mijloc de schimbare în comunitate. Aceasta încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor prin implicare în proiecte locale și internaționale, organizează evenimente sportive care susțin un stil de viață activ și sănătos, sprijină integrarea socială a tinerilor din mediul defavorizat. Detalii despre aceste proiecte puteți găsi pe www.unstropdefericire.ro

Sponsorul proiectului este compania Metigla.

METIGLA este o companie cu capital belgian, care deține încă din anul 2000 o unitate de producţie în localitatea Ceptura, județul Prahova, cunoscută până în acest an sub denumirea de Coilprofil. Activitatea de producție include sisteme complete pentru acoperiș și hale metalice: țiglă metalică, tablă prefalțuită, sisteme pluviale, tablă cutată, panouri termoizolante și profile zincate, la cele mai înalte standarde europene de calitate. METIGLA este un exemplu de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, încredere şi parteneriat. Produsele METIGLA sunt comercializate atât în ţară, cât şi în străinătate, prin distribuitori și constructori.

Pentru mai multe informatii va asteptam pe www.metigla.ro sau pe canalele sociale de FacebookLinkedIn si YouTube.”