Gala Voluntarului Un Strop de Fericire

Gala Voluntarului Un Strop de Fericire

Pe 21 iunie, la ora 15, va invitam la GALA VOLUNTARULUI UN STROP DE FERICIRE !
Este momentul sa povestim despre proiectele noastre, despre cei peste 100 de adolescenti, voluntari doar intr-un singur proiect, O Noua Sansa, despre activitatea lor saptamanala, de multe ori chiar de weekend, despre ajutor la teme sau provocarea de a creste performata scolara a celor care beneficiaza de activitate, despre felul in care noi contribuim la integrare sociala, despre pasiune in munca de voluntar, consecventa, seriozitate, rezultate obtinute, despre dorinta de dona abilitati si timp comunitatii mai putin norocoase, despre dorinta acestor tineri de a se dezvolta lucrand!
21 iunie, Sala Marea Unire a Bibl. Jud. N. Iorga, Ploiesti.
Va asteptam cu drag!
Detalii si pe www.facebook.com/asoc.unstropdefericire/

poza sf vineri

 

 

Inscrie-te cu echipa de proiect la Gala Voluntarului Un Strop de Fericire si castiga Marele Premiu pentru cel mai bun proiect de voluntariat in anul scolar 2015-2016!
Ce trebuie sa faci?
A. Sa crezi in proiectul vostru este prima conditie.
„Crezi ca proiectul in care participi a schimbat ceva in comunitate? Crezi ca proiectul vostru merita sa devina cunoscut? Crezi ca v-ati pus amprenta in activitatea pe care o desfasurati?” Daca raspunzi cu da, indcrie-ti acum echipa!
Trimite un email la adresa contact@stropdefericire.ro sau raluca.corlatescu@yahoo.com pana joi, 16 iunie, ora 20:00
B. Ce trebuie sa contina inscrierea, emailul?
Acesta trebuie sa aiba subiectul „Inscriere proiect Gala Voluntarului Un Strop de Fericire” si sa rasunda la urmatoarele intrebari:
1. Numele proiectului;
2. Membrii echipei de proiect;
3. Perioada si numarul de ore de voluntariat( pe fiecare persoana);
4. Descrierea activitatii, a modului inedit in care echipa voastra deruleaza/a derulat proiectul ( noutate, creativitate, lectia invatata de tine in acest proiect);
5. Beneficii aduse participantilor (rezultate masurabile obtinute, ex. cresterea rezultatelor scolare, cresterea nr de participanti la evenimente);
6 . Poze, 3-4 , care sa demonstreze perseverenta si entuzismul echipei voastre.
Mult succes!