Implica-te si tu!

Asociația „Un strop de fericire” oferă mai multe metode prin care te poți implica, poti sustine educația practică a tinerilor  și implicarea lor in comunitate.

Prin voluntariat ai ocazia de a participa activ la proiectele noastre și de a-ți pune ideile în practică! Iar daca ai o experiența de cariera de împărtășit, noi avem permant nevoie de mentori in proiectele noastre.

 

VolunteersLife_main_0919

 

Prin donații, ideile noastre, ale tinerilor care isi dezvolta potentialul cu noi, au șansa de a se materializa într-un proiect! Cu cât reușim să strângem mai multe fonduri, ideile noastre vor fi mai ambițioase și numărul beneficiarilor va crește semnificativ.

 

DSC_0010

 
 
 
 

Redirectionând 3,5% din impozitul pe salarii contribui la creșterea impactului proiectelor noastre.  Acesta http://bit.do/fzGzk este formularul 230, de redirectionare a impozitului pe salarii.

Completeză si trimite-l pe asocstropdefericire@gmail.com.

 

Direcționează 20% din impozitul pe profit! 

Dacă ești companie și rezonezi cu valorile noastre, ești interesat să contribui la formarea tinerilor prin educație practică și implicare comunitară, poîi direcționa 20% din impozitul pe profit, conform Codului Fiscal. Sponsorizare este deductibilă fiscal și nu presupune costuri pentru compania ta.

Iar dacă proiectele noastre nu corespund 100% nevoilor tale, suntem deschiși să personalizam unul din proiectele noastre pentru tine, corespunzator obietivelor tale de responsabilitate socială.

Contract de sponsorizare aici https://bit.ly/3xfpeho.

Vireaza in cont:

(RON)IBAN: RO93BRDE300SV95437263000

(EURO) IBAN: RO53BRDE300SV65592133000(SWIFT BRDEROBUXXX)

Dacă înca ai nevoie de info despre noi, consultă aici raportul anual https://bit.ly/3qwrtKd.

 

Cumpărând tricoul Asociatia Un Strop de Fericire păstrezi cu tine spiritul asociației, acela ca DA, POT (!), dar și contribui la educația pentru viață și carieră a tinerilor cu care lucrăm.

Comanda aici https://forms.gle/BZHkNaDJGon6e4848!

Iar daca participant în programele noastre, tricoul AUSF însemaă mult mai mult, te ajuta pe tine, dar ne ajuta si pe noi.

Plin de sudoare dar și de amintiri, duce cu el emoția întalnirilor de la „casă” sau „bibliotecă”, sentimentul acela important apărut cand peste noapte ai devenit”profesor” și trebuia sa faci lecția interesanta și atractivă pentru alți tineri sau copii. Sigur îți amintește de primul tau „discurs” în fața lor, a colegilor sau copiilor, fie el doar de unul simplu, de prezentare, cu cine ești
și ce îți place. Îți mai amintește de cate ori ai spus, DA, POT(!) și bucuria fără margini care ți-a dat aripi de fiecare dată cand ai reușit ceva nou. Și desigur, poartă cu el memoria tuturor zilelor de super distracție cu gașca AUSF, în care ai spus, nu o singura dată, ce norocos sunt, ce oameni minunați am intalnit!!!! Pentru aceste motive și înca o mie și mai multe, îți dam posibilitatea să îl cumperi ca să-ți păstreze vie amintirea zilelor în care te-ai transformat cu Asociația Un Strop de Fericire într-o persoană activa, curajoasă, motivată și responsabilă!