Partener „The Duke of Edinburgh’s International Award” Romania,

Partener „The Duke of Edinburgh’s International Award” Romania,

Incepand cu luna august 2020,  Asociația „Un strop de fericire” devine partener Award, membru al familiei „The Duke of Edinburgh’s International (DofE) Award” Romania!

Asfel, tinerii care frecventeaza activitatile de dezvoltare personala si voluntariat organizate de Asociația „Un strop de fericire” vor avea oportunitatea sa beneficieze si de avantajele programului Award, de  certificatul recunoscut de către şcoli şi angajatorii din ţară şi din străinătate.

Ne bucurăm să avem alături aceasta echipă fantastică!

Cu DofE tu câştigi atunci cand îţi depăşeşti propriile limite!

Mai multe detalii despre activitatea lor găsiți pe site-ul www. dofe.ro

 

Ali Stoicescu, Ambasador și Coordonator Award in Asociația „Un strop de fericire”, Manager al centrului de tineret Youth Hub al Asociației „Un strop de fericire”

116894612_1713910012108597_2645357324699425860_o

 

Programul Award pentru mine reprezintă, de fapt, un stimul care mă face de fiecare dată să îmi inving fricile și să fac față tuturor provocărilor dar, mai ales, îmi aduce mereu aminte că nimic nu e imposibil.

Award-ul a contribuit foarte mult la evoluția mea, de la participant la coordonator, a fost și continuă să fie despre oameni minunați, provocări, distracție, motivație, prietenie, dar, mai ales, despre mine, Ali de acum.