PiFbase International – INOVAŢIE ÎN EDUCAŢIA TINERILOR

PiFbase International – INOVAŢIE ÎN EDUCAŢIA TINERILOR

Zilele acestea incheiem acest proiect PiFbase International – INOVAŢIE ÎN EDUCAŢIA TINERILOR. Acesta un proiect strategic, de 3 ani, pe teme de educatie inovativa si incluziva.

Va intrebati ce facem diferit azi, dupa 3 ani de proiect cu Suedia si Finlanda? De ce INOVAŢIE ÎN EDUCAŢIA TINERILOR ?

😎 am generalizat abordarea bazata pe metode de coaching in toate proiectele noastre

😟 invatarea si dezvoltarea personala a tinerilor se produce in proiecte ghidate de mentori, project based learning

🤨 invatarea in echipa si unul de la altul, tanar de la tanar, copil de la adolescent(peer to peer learning) este prezenta in toate proiectele noastre si foarte eficienta

😞 abordam cu toata increderea toate temele de interes in educatie moderna, asa cum sunt ele cerute de angajatori, UE, universitati

🙃 si pentru ca am vazut metoda functioand cu rezultate foarte bune si in sistemul formal de invatamant din Finlanda, in academia de anteprenoriat si liceul din Juvaskula, Tiimiakatemia si Muurame Senior High School, ne propunem si noi sa o impartasim cat de des in toate mediile de invatare din Romania.

Awesome People, Asociatia Un Strop de Fericire și Nuorten Yrittäjyystalo Innola sunt parteneri în proiectul @PifBaseInternational, un parteneriat strategic între Romania, Suedia și Finlanda cu obiectv de dezvoltare a unei metode inovative pentru dezvoltarea tinerilor, proiect PiFbase International – INOVAŢIE ÎN EDUCAŢIA TINERILOR.

Proiectul este finanțat de Erasmus + și Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF (NA suedeză).