#run4future #runinPloiesti

#run4future #runinPloiesti

Run4Future, editia 5.

22 septembrie 2018, Sala Sporturilor Olimpia, Ploiesti.#run4future 15 august

Alearga pentru educatie!

 

Ne pregătim! Anul acesta alergăm pe 22 septembrie!!!

Marcam 5 ani de miscare cu #Run4Future la Ploiesti pe #22septembrie!                                                                                                    Cel mai mare eveniment de alergarea din Ploiesti, crosul cu cea mai numeroasa participare, copii, parinti si bunici, te invita sa alergi pentru educatie !                                                                                                                                                                          #Run4Future #RunInPloiesti 

Inscrieri  incepand cu 15 august 2018, pe www.youthhubsportevents.eu

 

 

 

Cursele :

 • Bunici si nepoti – Crosul Inimii Club Rotary,  distanta 500 m , cursa necompetitionala, participa gratuit bunici insotiti de nepoti, copii cu varsta recomandata pana la 8 ani , start ora 10.
 • Copii cu varsta intre 8-10 ani – distanta 500 m, se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti, participare este gratuita , start la ora 10:10.
 • Copii cu varsta intre 11-14 ani – distanta 1000 m, participare gratuita, se premiaza locurile 1, 2 si 3 fete si baieti,  start  ora 10:20.
 • Familie  – distanta 1000 m, alearga cel putin 1 parinte si un copil cu varsta recomandata pana la 14 ani, cursa necompetitionala, taxa de inscriere sprijina o cauza a comunitatii locale si se plateste optional, start ora 10:30.
 • Cursa Liceenilor , adresata liceenilor cu varsta recomandata intre 15-18 ani –  distanta 2000 m,  se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti. Inscrierea este recomandat sa se faca in grup de minim 10 persoane, colegi de clasa, scoala, club sportiv, ong, comunitate. Taxa de inscriere  ajuta aceste comunitati sa faca o schimbare in cadrul lor(*). Startul este programat la ora 10:40.
 • Cursa Starurilor, alearga persoane cu varsta recomandata mai mare de 18 ani, distanta 2000 m,  se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti. Taxa de inscriere sprijina o cauza a comunitatii locale. Start – ora 11:00.
 • Cursa Campionilor, participa persoane cu varsta recomandata mai mare de 18 ani, distanta 5000m,  se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti.Taxa de inscriere sprijina o cauza a comunitatii locale. Start programat la ora 11:20.

(*) Cursa liceenilor își propune să ofere celor preocupați de voluntariat oportunitatea de a-și mobiliza colegii, prietenii sau familia pentru a initia proiecte care schimba comunitatea lor. Taxa de participare strânsă în acest fel finanteaza aceste proiecte. Implementarea lor se va face cu sprijinul centrului de tineret si voluntariat Youth Hub AUSF, dezvoltand astfel tinerilor spiritul de antreprenoriat social.

Cei care platesc taxa de participarea beneficieaza de tricoul tehnic al evenimentului si sprijina astfel proiectele realizate de centrul de tineret si voluntariat Youth Hub ASUF in beneficiul comunitatii.  Taxa de participare este de 50 lei\ persoana.

Regulament „Run for Future”                                       sigla corecta

1.Generalităţi                                                                                                                                                

1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la crosul caritabil Run for Future.

1.2. Organizatorul evenimentului este Asociatia Un Strop de Fericire.

1.3. Probele din cadrul Run for Future sunt deschise tuturor doritorilor, respectand conditiile impuse de organizator:

Traseu

 • Traseu 500 m
 • Traseu 1000 m
 • Traseu 2000 m
 • Traseu 5000 m

Curse

 • Bunici si nepoti Crosul Inimii Club Rotary ,  distanta 500 m , cursa necompetitionala, participa gratuit bunici insotiti de nepoti, copii cu varsta recomandata pana la 8 ani , start ora 10.
 • Copii cu varsta intre 8-10 ani – distanta 500 m, se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti, participare este gratuita , start la ora 10:10.
 • Copii cu varsta intre 11-14 ani – distanta 1000 m, participare gratuita, se premiaza locurile 1, 2 si 3 fete si baieti, start  ora 10:20.
 • Familie – distanta 1000 m, alearga cel putin 1 parinte si un copil cu varsta recomandata pana la 14 ani, cursa necompetitionala, taxa de inscriere sprijina o cauza a comunitatii locale , start ora 10:30.
 • Cursa Liceenilor, adresata liceenilor cu varsta recomandata intre 15-18 ani –  distanta 2000 m, se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti. Inscrierea este recomandat sa se faca in grup de minim 10 persoane, colegi de clasa, scoala, club sportiv, ong, comunitate. Taxa de inscriere  ajuta aceste comunitati sa faca o schimbare in cadrul lor(*). Startul este programat la ora 10:40.
 • Cursa Starurilor, alearga persoane cu varsta recomandata mai mare de 18 ani, distanta 2000 m, se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti. Taxa de inscriere sprijina o cauza a comunitatii locale. Start – ora 11:00.
 • Cursa Campionilor, participa persoane cu varsta recomandata mai mare de 18 ani, distanta 5000m, se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti.Taxa de inscriere sprijina o cauza a comunitatii locale. Start programat la ora 11:20.

(*) Cursa liceenilor își propune să ofere celor preocupați de voluntariat oportunitatea de a-și mobiliza colegii, prietenii sau familia pentru a initia proiecte care schimba comunitatea lor. Taxa de participare strânsă în acest fel finanteaza aceste proiecte. Implementarea lor se va face cu sprijinul centrului de tineret si voluntariat Youth Hub AUSF, dezvoltand astfel tinerilor spiritul de antreprenoriat social.

hervis-sports

 

1.4. Înscrierea participanţilor se face online, prin completarea formularului de inscriere, a declaratiei pe proprie raspundere ca fiecare participant a luat la cunostinta si este de acord cu Regulamentul competitiei. Trimiterea formularului de inscriere exprima vointa de a participa la eveniment,  acordul de respectare pe proprie raspundere a conditiilor puse de organizator.

Inscrierea se mai poate face si cu ajutorul reprezentantilor din scoli sau companii.

Validarea participarii, preluarea tricoului de participare se va putea face cu cateva zile inainte, din locuri special amenajate acestui scop. 

 1.5. Prin completarea online a formularului de înscriere fiecare participant:
– declară că acceptă şi înţelege termenii şi condiţiile de participare la Run for Future, precum şi regulamentul   competiţional,
– îşi dă acordul ca imaginea sa sau alte date publice precum rezultatele obţinute, clasamente, să fie folosite în materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afişe, filme, interviuri etc. in mod gratuit şi necenzurat;

1.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la cursă, din motive obiective, a vreunui participant;
1.7. Competitia se desfasoara in ziua de 22 septembrie 2018, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti. La ora 10 este programat startul primei curse. Incepand cu ora 9 se vor desfasura activitati de incalzire, pregatire pentru concurs.

 

 

1.8. Traseul competitiei:

 • traseu  500 m        x1tura                                farta 530 m                                                                         
 • traseu  1000 m        x1tura

harta 1 km 5200 la 5 tre

harta 1 km 5200 la 5 tre

 • traseu 5 km, 5000 m   x5ture

                                                                                                           harta 1 km 5200 la 5 tre

 

 2.Obligaţiile participanţilor

2.1. Participarea la Run for Future se face pe proprie răspundere, în deplină cunoştinţă a aptitudinii de a  participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mentala.

In cazul minorilor, parintele\tutore\reprezentant legal face aceasta declaratie in numele minorului, online sau in scris;  parintele\tutorele\reprezentantul legal este responsabil  de participarea minorului la competitie, de integritatea lui pe timpul acesteia; parintele\tutorele\reprezentantul legal isi asuma toate riscurile legate de participare ; parintele\tutore\reprezentant legal declara pe proprie raspundere ca minorul este apt din punct de vedere medical sa participe la acest cros.

Evenimentul este deschis adulţilor şi copiilor. Pot participa copii de orice vârstă; cu menţiunea ca cei sub 12 ani să fie însoțiți în mod obligatoriu de un părinte , tutore sau cadru didactic.

2.2. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă.

Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului NU sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.

2.3. Este recomandat ca participanţii să dispună de asigurare medicala valabilă.

2.4. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorului şi a personalului de concurs.

2.5. Organizatorul poate interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant dacă acesta se prezintă în stare de ebrietate sau este sub efectul substanţelor halucinogene, de slăbiciune sau epuizare fizică sau psihică.

3.Taxa de participare

3.1. Taxa de participare se plăteşte la inscriere online sau prin transfer bancar.

Asociația Un Strop de Fericire

C.I.F.: 30021242

IBAN: RO93BRDE300SV95437263000

3.4. În caz de neprezentare la start, abandon, retragere din orice motiv taxa de participare nu se returnează.
3.5. În cazul anulării competiţiei în caz de forţă majoră sau din motive care nu depind de organizator taxa de înscriere nu se returnează, competitia se reprogrameaza. Organizatorul nu va suporta în nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masă, etc.) ale participanţilor.
3.6. Inscrierile se fac pana pe data de 21.09.2018, dar si in ziua concursului intre orele 8:00-9:00.

4.Categorii şi clasament

4.1. Se fac clasamente pentru probele de concurs si se premiaza locurile 1,2 si 3, fete si baieti.

4.2. Pentru validarea castigatorilor este necesar un act de identitate sau carnet de elev.

5.Proceduri de concurs

5.1. Numărul de concurs

Numărul de concurs trebuie montat pe partea din fata a tricoului şi trebuie să fie vizibil pe tot timpul concursului.

5.2. Startul

Startul în toate probele de concurs va avea loc sambata 22 septembrie incepand cu ora 10:00, dupa programul anuntat pe site-ul de inscriere. Inaintea startului , in intervalul orar 9:00 – 9:50, se vor derula activitati de pregatire – incalzire a participantilor, sustinute de salile de fitness partenere la eveniment.

Festivitatea de premiere este programata pentru ora 12:15.

5.3. Retragerea din concurs/Abandon
a) Retragerea din concurs din alt motiv decât cel de accident se poate face doar la zona start/sosire. Concurentul care nu mai poate sau nu doreşte să continue concursul are obligaţia să se deplaseze până la punctul de start/sosire, predă numărul de concurs şi este considerat retras.
b) Concurenţii care se deplasează mai încet au obligația de a fi atenţi pentru a face loc celor care vin din spate, doresc şi pot să îi depășească.

6.Protecţia mediului înconjurător

6.1. Este strict interzisă aruncarea deşeurilor de orice fel în orice loc de pe traseu în afara celor amenajate sau la punctele de control.
6.2. Cei care nu respectă această regulă vor fi descalificaţi .

7.Echipament obligatoriu

7.1.  Echipamentul recomandat de către organizatori cuprinde:

 • număr de concurs (pus la dispoziţie de către organizator).
 • pantofi de alergare
 • echipament de alergare, inclusiv haina de ploaie pentru caz de ploaie

8. Reclamaţii/Contestaţii

8.1. Reclamaţiile şi contestaţiile se depun în scris la organizator, la 1 ora de la finish-ul oficial.

9. Modificarea traseului, alte decizii privind desfăşurarea concursului

9.1. Organizatorul poate modifica oricând traseul sau poate anula/opri competiţia dacă aceasta nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă.

         

sigla corecta