Speed Coaching

24-shutterstock_257886509

Speed coaching , sedinta unica de consiliere si orientare in cariera

Conform unor studii realizate de experti in domeniu, in randul elevilor s-a observat ca un procent de aproximativ doar 20% dintre elevi stiu ce cariera profesionala vor sa urmeze. Daca vrei sa faci parte dintre ei, te asteptam pe la noi!

Intelegem ca nu ai timp, nici chef si nici prea mare incredere ca cineva te poate ajuta sa decizi legat de viitoarea ta profesie sau sa descoperi ce calitati ai si ce trebuie sa faci pentru a  le putea utiliza in favoarea ta. Intelegem perfect! De aceea am creat „speed coaching”, o sedinta de consiliere si orientare in cariera care are o durata de 2 ore si obiectivul de a-ti da increderea de care ai nevoie doar cunoscandu-te mai bine. Iar de decis, doar tu decizi! Noi doar iti punem la dispozitie instrumentele necesare pentru a contura impreuna un profil vocational, a identifica domeniile de activitate potrivite personalitatii si abilitatilor personale,  a agreea de comun acord directiie de dezvoltare personala de care ai nevoie in urmatoarea perioada.

Avem incredere in tine! Multi tineri au inceput asa.

Pentru a face o programare, a cere detalii sau o oferta de pret, trimite email la asocstropdefericire@gmail.com.sau acceseaza link.