Asociația „Un strop de fericire” , partener „The Duke of Edinburgh’s International Award” Romania

Asociația „Un strop de fericire” , partener „The Duke of Edinburgh’s International Award” Romania

AWARD – Asociația „Un strop de fericire” devine membru al familiei „The Duke of Edinburgh’s International (DofE) Award” Romania!

Incepand cu luna august 2020,  Asociația „Un strop de fericire” devine partener Award, membru al familiei „The Duke of Edinburgh’s International (DofE) Award” Romania!

Asfel, tinerii care frecventeaza activitatile de dezvoltare personala si voluntariat organizate de Asociația „Un strop de fericire” vor avea oportunitatea sa beneficieze si de avantajele programului Award, de  certificatul recunoscut de către şcoli şi angajatorii din ţară şi din străinătate.

Ne bucurăm să avem alături aceasta echipă fantastică!

Cu DofE tu câştigi atunci cand îţi depăşeşti propriile limite!

Mai multe detalii despre activitatea lor găsiți pe site-ul www. dofe.ro

Ali Stoicescu, Ambasador și Coordonator Award in Asociația „Un strop de fericire”

Ali Stoicescu, Ambasador și Coordonator Award in Asociația „Un strop de fericire”, Manager al centrului de tineret Youth Hub al Asociației „Un strop de fericire” relateaza despre experienta ei „Award” , drumul catre „Un strop de fericire.

116894612_1713910012108597_2645357324699425860_o

 

„Programul Award pentru mine reprezintă, de fapt, un stimul care mă face de fiecare dată să îmi inving fricile și să fac față tuturor provocărilor dar, mai ales, îmi aduce mereu aminte că nimic nu e imposibil.

Award-ul a contribuit foarte mult la evoluția mea, de la participant la coordonator, a fost și continuă să fie despre oameni minunați, provocări, distracție, motivație, prietenie, dar, mai ales, despre mine, Ali de acum.”

Alexandra este in prezent managerul centrului de tineret Youth Hub al Asociatiei Un Strop de Fericire si conduce anual, in directia dezvoltarii personale si a pregatirii pentru viata, o echipa de aproximativ 200 de adolescenti.