Curs educatie prin joc

educatie prin joc

Este un curs adresat cadrelor didactice și lucrătorilor de tineret cu interes în a integra jocuri educaționale în practica lor. Conceptul de game-based learning a devenit foarte popular odată cu identificarea nevoii de inovație în educație și se referă la jocuri cu scopuri educaționale bine definite.

Obiectivele trainingului sunt: de a prezenta psihologia din spatele jocurilor educaționale, de a încerca diverse jocuri educaționale, de a integra un joc în propria practică. La acest eveniment participa cadre didactice, psihologi si instructori de educatie din centrele sociale aflate sub Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

 

Nonformal for formals

Este un atelier de initere in tehnica educatiei nonformale si prin care participantii invata pasii transformarii unei activitati formale intr-una nonformala.

Evenimentul a fost realizat in mai multe randuri in anul 2019 pentru instructorii de educatie din centrele sociale aflate sub Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

 

Teampreneur

A lucra in echipa pentru a obtine cele mai bune rezultate, cu creativitate, respect, implicare, impartialitate, inspiratie si deschidere pentru tot ce inseamna nou, acesta este conceptul pe care

Ulla Luukas, Head Coach Master Team Coach, Team Synergy Practitioner și leader al multipremiatei Tiimiakatemia, Academia de antreprenoriat din Finlanda, care a inovat conceptul de pregătire în domeniul antreprenorial , l-a adus si prezentat in AUSF si in Roamania , in luna noiembrie.

La atelierul organizat de AUSF au participat manageri din companiile partenere AUSF, Metigla si Proleasing, alaturi de manageri din AUSF.

 

Articole Educatie prin joc