Basketball Charity Event – Daruieste la inaltime!

Basketball Charity Event – Daruieste la inaltime!

RESIZED

ASOCIATIA UN STROP DE FERICIRE, prin centrul de resurse pentru tineri YOUTH HUB AUSF, a organizat in data de 1 decembrie 2014, ora 13, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, evenimentul sportiv cu scop caritabil, Basketball Charity Event – Daruieste la inaltime.

Evenimentul a constat intr-o  serie de meciuri de baschet demonstrative, la care au participat voluntarii asociatiei, copii din centrele sociale, tineri din comunitatea ploiesteana, jucatori activi sau veterani precum si alti iubitori ai acestui sport.

Cauza caritabila sprijinita pe acaeasta cale a fost cadoul de Craciun al copiilor din centrele sociale unde asociatia isi desfasoara proiectele.

Cei care au dorit sa se alature proiectului nostru au avut la dispozitie o tombola cu premii. Pretul unui bilet de tombola a fost de 10 lei;  la sfarsitul evenimentului s-au  pus la dispozitia castigatorilor premii constand in material sportiv.

Biletul de tombola a cumparat cadou de Craciun unui copil nevoias din centrele sociale in care asociatia desfasoara proiecte!

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu10 noi