Dăruiește un strop de fericire copiilor din Ploiești, BIKE&FUN – Sărbătorește 1 Iunie pe bicicletă, la Sala Sporturilor “Olimpia”!

Dăruiește un strop de fericire copiilor din Ploiești, BIKE&FUN – Sărbătorește 1 Iunie pe bicicletă, la Sala Sporturilor “Olimpia”!

BIKE & FUN , 24.05.2016, Ploiesti. Centrul de tineret Youth Hub al Asociatiei Un Strop de Fericire, in parteneriat cu Directia de Sport si Tineret Prahova organizeaza a doua editie a concursului de ciclism Bike and Fun, care va avea loc miercuri, 1 iunie 2016, la ora 10:00., la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti.

Competitia se adreseaza copiilor de gradinita si celor din clasele primare (4-11ani) ce vor concura pe urmatoarele categorii de varsta: 4-7 ani, 6-9 ani si 10-11 ani.

Evenimentul isi propune sa incurajeze sportul in randul copiilor, sustinerea unui stil de viata sanatos si antrenarea spiritului competitiv, astfel oferindu-le un prilej de distractie chiar de ziua lor.

Sponsorii si partenerii premiaza participarea tuturor copiilor la eveniment.

Locul 1 la fiecare categorie de varsta este premiat de magazinul Cora cu cate o trotineta.

Cei care doresc sa doneze bicicleta „ ramasa mica”, o pot face tot pe 1 iunie; donatia lor va bucura un copil nevoias dintr-un centru social.

La editia anterioara au participat peste 200 de copii iubitori de miscare, iar anul acesta Asociatia isi propune sa depaseasca acest numar, asteptand cat mai multi participanti din scolile ploiestene. Inscrierile se pot face prin reprezentantii Centrului de tineret Youth Hub AUSF, online pe contact@stropdefericire.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/asoc.unstropdefericire/.

sursa: www.observatorulph.ro/social/66279-daruieste-un-strop-de-fericire-copiilor-din-ploiesti

Publicat pe 25 Mai 2016

 

 

BIKE&FUN – Sărbătorește 1 Iunie pe bicicletă, la Sala Sporturilor “Olimpia”! Cum te poți înscrie

Centrul de tineret Youth Hub al Asociaţiei “Un strop de fericire”, în parteneriat cu Direcţia de Sport şi Tineret Prahova, organizează, pe 1 iunie, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiești, a doua ediţie a concursului de ciclism Bike and Fun.

Competiţia se adresează copiilor de grădiniţă şi celor din clasele primare (4-11ani), care pot concura pe următoarele categorii de vârsta: 4-7 ani, 6-9 ani şi 10-11 ani.

Evenimentul îşi propune să încurajeze sportul în rândul copiilor, susţinerea unui stil de viaţă sănătos şi antrenarea spiritului competitiv. Cei mici vor avea un prilej să se întreacă și să se distreze de ziua lor.

Sponsorii şi partenerii evenimentului vor premia participarea tuturor copiilor la eveniment, iar locul 1 la fiecare categorie de vârstă primi câte o trotinetă.

Ca toate acțiunile Asociației “Un strop de fericire”, și cea de pe 1 Iunie va avea o componentă socială. Organizatorii fac apel la cei cărora vechea biciletă le-a “rămas mică” să o aducă, de Ziua Copilului, la Sala Sporturilor, pentru a o dona unui copil dintr-un centru social.

Încă de la prima ediție, evenimentul “BIKE&FUN” s-a dovedit un success, reunind, în 2015, aproximativ 200 de participanți. Anul acesta, organizatorii își doresc, însă, să depășească acest prag.

Înscrierile se pot face prin reprezentanţii Centrului de tineret Youth Hub AUSF, online pe contact@stropdefericire.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/asoc.unstropdefericire/.

Miercuri, 25 Mai 2016 05:36

sursa: www.telegrama.ro/social/item/49864-bike-fun-%E2%80%93-petrece-1-iunie-pe-bicicleta,-la-sala-sporturilor-%E2%80%9Colimpia%E2%80%9D-cum-te-po%C8%9Bi-inscrie.html