Ateliere de educație financiara pentru elevi de liceu

Ateliere de educație financiara pentru elevi de liceu

Educație financiara pentru elevi de liceu

În fiecare lună, la Asociatia Un Strop de Fercire, vorbim despre bani în cadrul unui atelier de educație financiara.
Acesta este realizat la cererea adolescenților interesați de modalitați de a gestiona eficient banii de buzunar, de a face alegeri inspirate legate viața și bani, de a câștiga bani sau de a-i înmulti prin mici investiții.
Mihaela Bătrînu (www.linkedin.com/in/mihaela-batrinu-a4a83525/) , consultant de afaceri, o persoană cu experientă bogată în domeniul financiar bancar și al strategiei de afaceri, este cea care ghideaza activitatea echipei.  Sesiunile de educație financiara sunt organizate de Asociatia Un Strop de Fericire în cadrul programului  Școală Pentru Viață.
Conținutul atelierelor vizează consilierea pentru deschiderea și operarea cu un card bancar, oportunități de joburi pentru adolescenți, construirea bugetului personal.
O contributie  valoroasa la atelier o aduce invitatul nostru special, expert în gestionarea banilor, Adrian Asoltanie (https://www.linkedin.com/in/adrian-asoltanie-1a33856/).

Invitat special – Adrian Asoltanie

Adrian Asoltanie este trainer, speaker motivațional și antreprenor, autor al cărții de educație financiară „Dragă, unde-s banii”( www.adrian.asoltanie.com).
Adrian Asoltanie își propune să îi ajute pe oameni să își facă bugetul într-un fel care contribuie la prosperitatea familiei, dar și la sănătatea ei emoțională. Într-o cultură a neîndestulării în care îți vine din ce în ce mai greu să reziști tentațiilor și ofertelor prezentate în feluri irezistibile, o mică schimbare de mentalitate poate face diferența.
Atelierul este dedicat liceenilor care aparțin comunității Un Strop de Fericire și  Școală Pentru Viață.
În limita locurilor disponibile, pot avea acces la program și tinerii care învață în școlile partenere.
ȘCOALĂ PENTRU VIAȚĂ este un program educațional adresat liceenilor, care formează acestora competențe pentru viață independentă și orientare profesionala.