Implică-te și tu!

Asociația „Un strop de fericire” oferă mai multe metode prin care te poți implica, poti susține tinerii să dobândească educație practică și relevantă pentru viitorul lor, dar și implicarea lor în comunitate.

Membru în asociație

Persoanele adulte, părinți, profesori, educatori, specialiști din domenii diverse de activitate pot dobandi, la cerere, calitatea de membru în asociație. 

Voluntariat 

Prin voluntariat ai ocazia de a participa activ la proiectele noastre și de a-ți pune ideile în practică! Iar dacă dorești să împărtășești din experiența ta de cariera, noi avem permanent nevoie de mentori în proiectele noastre.

 

VolunteersLife_main_0919

 

Donații

Prin donații, un număr mai mare de tineri va avea acces în programul Școală Pentru Viață și eveniementele educaționale organizate de centrul nostru de tineret, Youth Hub AUSF.  Deasemenea,  ideile noastre și ale tinerilor care își dezvoltă potențialul cu noi, au șansa de a se materializa într-un proiect!

Cu cât reușim să strângem mai multe fonduri, ideile noastre vor fi mai ambițioase și numărul beneficiarilor va crește semnificativ.

 

DSC_0010

 
 
 
Redirectionare 3,5%
 

Redirectionând 3,5% din impozitul pe salarii contribui la creșterea impactului proiectelor noastre.  Acesta http://bit.do/fzGzk este formularul 230, de redirectionare a impozitului pe salarii.

Completeză si trimite-l pe asocstropdefericire@gmail.com.

 

Direcționare 20% din impozitul pe profit! 

Dacă ești companie și rezonezi cu valorile noastre, ești interesat să contribui la formarea tinerilor prin educație practică și implicare comunitară, poți direcționa 20% din impozitul pe profit, conform Codului Fiscal. Sponsorizarea este deductibilă fiscal și nu presupune costuri pentru compania ta.

Iar dacă proiectele noastre nu corespund 100% nevoilor tale, suntem deschiși să personalizăm unul din proiectele noastre pentru tine, corespunzător obiectivelor tale de responsabilitate socială și respectând valorile și misiunea noastră.

 

 

Contract de sponsorizare aici https://bit.ly/3xfpeho.

Virează în cont:

(RON)IBAN: RO93BRDE300SV95437263000

(EURO) IBAN: RO53BRDE300SV65592133000(SWIFT BRDEROBUXXX)

Dacă înca ai nevoie de info despre noi, consultă aici raportul anual https://bit.ly/3qwrtKd.

 

Cumpără tricoul  

Cumpărând tricoul Asociatia Un Strop de Fericire ai cu tine spiritul asociației, vocea interioră care îți spune mereu,  DA, POTI (!).

Contribui astfel la dezvoltarea personală și educația pentru viață și carieră a tuturor tinerilor cu care lucrăm. Comandă aici https://forms.gle/BZHkNaDJGon6e4848 !

Iar dacă participi acum la programele noastre, tricoul înseamna mult mai mult!

Poartă cu el emoția întalnirilor de la „casă” sau „bibliotecă”, sentimentul acela important apărut peste noapte, când ai devenit”profesor” și trebuia să faci lecția interesantă și atractivă pentru alți  copii sau tineri de vârsta ta.

Sigur îți amintește și de primul tău „discurs” în fața colegilor sau copiilor. Îți mai amintește de câte ori ai spus, DA, POT(!) și bucuria fără margini care ți-a dat aripi de fiecare dată cand ai reușit ceva nou. Și desigur, poartă cu el memoria tuturor zilelor de super distracție cu gașca AUSF, în care ai spus, nu o singura dată, ce norocos sunt, ce oameni minunați am intalnit aici!!!!

Pentru aceste motive și încă o mie și mai multe, îți dam posibilitatea să îl cumperi ca să-ți păstreze vie amintirea zilelor în care te-ai transformat cu Asociația Un Strop de Fericire într-o persoană activă, curajoasă, motivată și responsabilă!