Proiecte internationale

73026961_2809989599033530_6372319582664785920_n

Asociatia Un Strop de Fericire este activa in proiecte internationale, in special Erasmus+, avand mai multi parteneri de traditie cu care se implica in proiecte din anul 2014.

Asociatia este membra a grupului de organizatii de tineret Shokkin Group International, o retea de organizatii de tineret din 15 tari europene, traineri si profesionisti in lucrul cu tinerii, care, cu multa creativitate, prin joc si diverse metode inovative, perfectioneaza si eficientizeaza modalitatile de lucru cu tinerii.  Tarile membre sunt: Danemarca, Estonia, Norvegia, România, Spania, Suedia,Turcia, Cipru, Armenia, Polonia, Portugalia, Italia, Malta, Letonia si Olanda. In cadrul acestui parteneriat, AUSF beneficiaza de resursele si serviciile grupului.   La randul ei, asociatia este reprezentata in Bordul Shokkin Group International prin Carmen Ionita, manager proiecte internationale in AUSF si Network Developer in Shokkin Group International.

Asociatia este acreditata in gazduirea si trimiterea tinerilor in activitati de voluntariat international si in activitati de mentorat pentru tineri.

Membrii asociatiei au participant in peste 40 de proiecte internationale Erasmus+, cursuri si moblitati interculturale. Unul dintre cele mai importante proiecte internationale in care organizatia este implicata este Pay It Forward, un proiect inceput in anul 2018, care inoveaza o metoda de dezvoltare personala a tinerilor prin antreprenoriat social. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana si are ca parteneri organizatii de tineret din Suedia – Awesome People si Finlanda – Innola, fiind coordonat de organizatia din Suedia.

 

Proiecte Internationale:

Antreprenoriat social – Pay It Forward

Erasmus

EVS