Redirecționare 3,5%

Redirecționare 3,5%

Prin intermediul prevederii 2% / 3,5% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcționa acest % din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație, etc.) dorește. Practic în acest fel dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuiți o parte din impozitul dvs. pe venit. Atenție, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a bugetului de stat care este direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta !

Pentru a putea redirecționa acest % din impozitul anual către Asociația „Un strop de fericire”, procedați astfel:

  • Printeaza de aici http://bit.do/fzGzk  formularul 230, de redirectionare a impozitului pe venituri.
    Completeza-l si trimite-l pe asocstropdefericire@gmail.com.
  • Nu este necesar să completați suma aferentă % din impozitul anual pe venit în rubrica dedicată, nici să anexați fișa fiscală. Datele vor fi completate de către Administrația financiară.
  • Formularul trebuie completat cu toate datele tale.
  • Folosiți una din următoarele modalități de transmitere a formularului completat: a. Depuneți formularul la contabilul companiei la care sunteți angajat. b.Depuneți formularul direct la Administrația Financiară din raza localității de domiciliu. c. Puteți trimite formularul și prin scrisoare recomandată pe adresa instituției. d. Depuneți formularul online,  pe site-ul ANAF.          e. Trimite-l pe adresa de email asocstropdefericire@gmail.com si il trimitem noi pentru tine.