Speed Coaching

 

Speed coaching –  sedință unică de consiliere și orientare profesională

Conform unor studii realizate de experți, în rândul elevilor s-a observat că un procent de aproximativ doar 20% dintre elevi știu ce carieră profesională vor să urmeze.

Dacă vrei să faci parte dintre ei, te așteptăm la activitățile noastre!

Înțelegem că nu ai timp, nici chef și nici prea mare încredere că cineva te poate ajuta să decizi legat de viitoarea ta profesie, să descoperi ce calități ai și ce trebuie să faci pentru a le putea utiliza în favoarea ta.

Din acest motiv, am creat pentru tine „speed coaching”, o ședință de consiliere și orientare în carieră cu o durată de 2 ore și obiectivul de a-ți da încrederea de care ai nevoie.

Îți punem la dispoziție instrumentele necesare pentru a te cunoaște mai bine, pentru a contura împreună un profil vocațional, a identifica domeniile de activitate potrivite personalității și abilităților personale,  a agreea de comun acord direcțiile de dezvoltare personală de care ai nevoie în următoarea perioadă.

Avem încredere în tine că poți , ca poți orice dorești să realizezi! Mulți tineri au început așa.

Ședințele se realizează doar individual, cu unul din consilierii noștri de dezvoltare personală din Echipa Asociatie Un Strop de Fericire

Prețul unei ore de consiliere este de 100 lei. O ședință durează 2 ore.

 

Pentru a face o programare acceseaza link.