TÂRG DE JOBURI PENTRU LICEENI

TÂRG DE JOBURI PENTRU LICEENI

De ce un târg de joburi pentru liceeni?

 

La Asociația Un Strop de Fericire și Școala Pentru Viața pregatim tinerii pentru viață independentă și profesie, iar pentru un tânar participant la program, activ în proiecte extrașcolare, experiența nu ar putea fi una completa fară șansa de a avea primul job adevarat.

Așa a aparut ideea unui targ de joburi pentru liceeni, o noutate atat pentru mediul de afaceri cât și pentru tineri.

Ca inițiator și orgnizator al acestui târg de joburi pentru liceeni, Asociația Un Strop de Fericire a explorat oportunitățile legislative din piața muncii pentru a capta interesul companiilor să participe la târg.  Experiența dobandită în lucrul cu liceeni în ultimii 10 ani și rezultatele înregistrate în dezvoltarea lor personala, formarea abilitaților personale, a fost garanția succesului pe care îl poate avea o astfel de inițiativă.

 

Nu în ultimul rând, soluția propusă de noi prin obținerea unui job de la vârsta de 16 ani, suportul pe care îl oferim volunatar și gratuit tinerilor în ghidarea acestora, sperăm să ajute pe termen lung la dezvoltarea unor soluții suport la scara larga pentru formarea practucă a acestora.  Deasemenea, angajatorii au șansa să contribuie la formarea tinerilor pentru piața muncii, să-și pună amprenta în modelarea lor corespunzător cu cerințele pe care le aduc în piață.

Așa că, primul job la 16 ani se poate!

 

Invităm elevii de liceu, părinții și profesorii implicați în formarea acestora, la primul TÂRG DE JOBURI PENTRU LICEENI organizat de Asociația Un Strop de Fericire!

 

Aducem pentru voi mai multe companii bucuroase să se implice în formarea tinerilor și care doresc sa angajeze liceeni –  Metigla, Starbucks Romania, cora Romania, McDonald’s Romania, Avon Romania, JYSK Romania, Winmarkt Ploiesti, C&A, PrintAPorter, FunFiesta Hostess, KFC.

 

Despre ce fel de joburi oferă ele, în ce condiții, când se vor face recrutările, afla la evenimentul online, pe 24 februarie, orele 19:00 – 21:00.

 

Participarea este gratuită, deschisă tuturor tinerilor, și se face pe bază de înscriere aici https://bit.ly/3rR1JMn .

 

Dacă ne dorim să formăm o generație de tineri pregătiți pentru succes și o viață împlinită, pentru o piața a muncii in continuă schimbare, experimentarea continuă și experiența timpurie a unor joburi reale poate sa constitue o bună soluție.